sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pebble Beach

Kuten edellisessä postauksessani kerroin, ajelimme viime viikonloppuna 17 mile driven Montereystä Carmeliin. Reitti kulkee läpi Pebble Beach Resortin ja kuuluisien golfkenttien, upeiden maisemien ja vielä upeampien talojen. Jos aikomuksenasi on ajella kyseinen reitti, tässä vähän tietoa Pebble Beachistä.

Alueella on siis yhteensä kahdeksan golfkenttää joista kuuluisin on Pebble Beach Golf Links. Pebble Beach on useasti noteerattu maailman yhtenä kauneimmista golfkentistä. Pelaaminen täällä onkin monen golffaajan unelma, mutta pelkkä green fee maksaa noin $500. Pebble Beach on ollut isäntänä lukuisille arvokisoille ja maailman parhaat golffarit ovat kilpailleet siellä. Pari vuotta sitten olimme kutsuvieraina AT&T Pebble Beach National Pro-Am:ssa joka on vuosittainen hyväntekeväisyys golf -kisa, julkkikset vastaan ammattilaiset. Sieltä, ja muuten vaan golfkentän alueelta pari kuvaa alla.
Erikoiseen asuun pukeutunut Bill Murray hauskuutti yleisöä.

Seuraavaa siirtoaan tässä suunnittelee Ray Romano.

Tiger Woods oli varsin yrmeä faneilleen jotka kannustivat häntä äänekkäästi.

Pebblen Beachin alueella on myös kolme hotellia ja useampi ravintola. Etukäteisvaraus ravintoilohin on varmaankin suositeltavaa, varsinkin viikonloppuisin tai kisojen aikoina. Suurimmasta osaa ravintoloita ja joistakin hotellihuoneista aukeaa mahtavat maisemat golfkentälle ja merelle. Hotellit tarjoavat kaikenlaisia ylellisiä palveluita kylpylähoidoista hääpalveluihin saakka. Aluella on myös golfkauppa josta löytyy golffaajille kaikenlaisia Pebble Beach tuotteita.

Pari vuotta sitten olin erään ryhmän mukana tutustumassa Pebble Beach Resortin palveluihin ja pääsimme kiertämään alueen hotelleissa. Ne kaikki näyttivät ylellisille ja palveluun panostettiin viimeisen päälle. Söimme lounaan Stillwater Bar & Grill -nimisessä ravintolassa The Lodge -hotellissa, ja nautimme ravintolan upeista maisemista. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa mikäli vain kukkaro sen sallii. En usko, että täällä yöpyvä tai illallistava tulevat pettymään.


The Lodge.


Maisema hotellihuoneen ikkunasta sadepäivänä.

Hotellien floristit pitävät huolen koristeista.

The Beach Club Dining Room

Tervehdys keittiöltä.

Monterey Bay Crispy Calamari, Haricot Verts, Local Baby Artichokes, Meyer Lemons and Zesty Chipotle Aioli


Vanilla Creme Brulee; Mini Tahitian Creme Brulee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti