keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Istagram Travel Thursday: Lomalle


Päätin ottaa ensimmäistä kertaa osaa Instagram Travel Thursday -tempaukseen. Aina tekee mieli jonnekin suunnalle lomalle niin tässä viime kesänä löytämäni tien kyltti kaupungista nimeltä Capitola.


Tiedot Instagram Travel Thursdaystä löysin matkablogista nimeltä Destination Unknown. Siihen voi osallistua kuka tahansa bloggaaja ja samat kuvat esitellään siis myös instagramissa! Käy kurkkaamassa muitakin matkakuvia ja blogeja!4 kommenttia:

 1. Loma, ei oo totta! Aika hauska yhteensattuma. (:

  VastaaPoista
 2. espanja ja italia on kyllä hauskoja kieliä suomalaiselle kun niistä löytää usein suomen sanoja, tosin eri merkityksellä... esp. loma=kukkula, it. suora=nunna :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Paula että lähdit mukaan! Ja terkkuja Uudesta-Seelannista, matkaa tänne on tehty jo torstaista asti joten siksi kävin kurkkailemassa viime torstain postauksia vasta nyt :) Ja hei, ei voisi olla täydellisempää nimeä tielle kun on lomailemassa... Toivottavasti näemme ensi viikollakin!

  VastaaPoista
 4. Uusi-Seelanti kuulostaa kyllä mahtavalta kohteelta! Hyvää matkaa sinne! Aina silloin tällöin törmää hauskoihin kyltteihin ja olen yrittänyt aina ottaa niistä kuvia muistoksi.

  VastaaPoista