keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Suomen matka 2014; Hevostelua ja sairastelua

Tänäkään vuonna ei sitten säästytty jo perinteeksi muodostuneelta Suomen flunssalta. Se alkoi ilmoitella tulostaan ihan toisen lomaviikon alussa. Sunnuntaina ehdimme treffailla tuttuja, kyläillä ja kävin ihanan rentouttavalla maastoratsastuksella parhaan ystävän kanssa kun maanantaina sitten alkoi pärskintä.

Joskus tuntuu, että kun on jetlagistä selvinnyt, niin onkin jo flunssan vuoro. Ensin tuli kurkkukipu, sitten aivastelu ja sen jälkeen meni nenä täysin tukkoon. Ja tietenkään tauti ei iskenyt yksin minuun, vaan myös lapseen, mikä teki öistä ihan mahdottomia nukkua. 

Tiistaina ehdin vielä hevosen selkään kiivetä, keskiviikkona luovutin ja ratsastus jäi välistä. Viikon muuta antia olivat päivän shoppailuretki Ylivieskaan Kärkkäiselle ja miehelleni kohokohta lienee ollut kalastusreissut pappan kanssa. Yksi hauska yksityiskohta on jäänyt kertomatta. Meidän perheessä on jälleen hevonen! Tosin vähän eri tavalla kuin aiemmin mutta ompa kuitenkin. Kiitos vaan kummitädille joka on hankkinut kummilapselleen osuuden ravihevosesta. Pääsimmekin vierailemaan Kaustisen raviradalle ja tutustumaan tähän tulokkaaseen. Tervetuloa perheeseen Vallesmanni!


Vallesmanni

Tätä kirjoittaessa sitä jo huristeltiin kohti Turkua ja uusia seikkailuja niiskutellen ja aivastellen. Vaikka junamatkustaminen onkin aika kallista Suomessa, on se kyllä tehty aika viihtyisäksi. Pikkuneiti matkusti mukanamme ilmaiseksi ja saimme Kokkola-Tampere välille paikat leikkivaunusta, Tampere-Turku välille samaan hintaan jopa oman perhehytin ihan leikkivaunun päädystä. Siellä sitä voi istuskella kaikessa rauhassa ja kirjoitella blogia ilmaisen wi-fin avulla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti