keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Instagram Travel Thursday; Kevättä kohtiKevättä kohti mennään hurjaa vauhtia. Kevät on lempivuodenaikani. Linnut heräävät aikaisin aamulla laulamaan ja illalla sammakot takapihalla kurnuttavat. Ei ole liian kylmä eikä liian kuuma. Kukat ovat alkaneet kukinnan ja joka puolella on paljon värejä. Lähikukkulat ovat vielä hetken vihreinä ennen kuin ne muuttuvat kuiviksi ja keltaisiksi. Ikävöin Suomesta niitä keväisiä päiviä jolloin aurinko paistaa mutta lumi vielä narskuu jalkojen alla. Meren ranta on kevään kaunein paikka. Kuva on muutaman vuoden takaa Kalajoen Hiekkasärkiltä.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa jossa matka-aiheisia kuvia julkaistaan blogeissa ja instagramissa. Sen takana on bloggaajia kolmesta eri blogista; Kaukokaipuu, Destination Unknown ja Running with Wild Horses.

5 kommenttia:

 1. Upea kuva! Olen kerran käynytkin Kalajoella, mutta se oli kauan sitten. Muistan paikan kuitenkin kauniina.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hiekkasärkät on kyllä hieno paikka niin kesällä kuin talvellakin.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo hiekkasärkkien kuva, siellä haluaisin itsekin joskus käydä. Nautinnollista Kalifornian kevättä sinne!

  VastaaPoista
 4. Kävin viimeks Kalajoella "mökkeilemässä" toukokuussa 2008. Oli aika pirun kylmä ja me oltiin mun amerikkalaisen miehen kanssa alueen ainoat turistit. Hehe. Kyllä paikallisilla riitti meille sympatiaa ostaessamme kertakäyttögrilliä pikkupakkasilla. :)

  VastaaPoista